Stafett!

 
Hej klubben!
 
Nu har jag fått beskedet att stafetten emot RP ej kommer bli av då de ej lade ned mer tid på att genomföra det, och idén vi hade tidigare kommer inte gå igenom då vi tyvärr fått för få anmälningar, men, jag och flera olika medlemmar ifrån klubben har fått fram en ny möjlighet.
 
 
Det kommer att vara en stafett inom klubben med två lag, antingen ansvarar jag för båda lagens träning eller så har vi två ledare. Det kommer vara 3-6 stafettdeltagare i vart lag och vi tränare kommer styra det hela, ej delta i stafettsträckor om det inte är absolut nöödvändigt. Anldeningen till detta specialantal är för att det kommer vara två stafett-tävlingar under helgen!
 
Förklaring: Nästa vecka (V.18) kommer schemat bestå av träningstilfällen som laget får ta del av. Stafettsträckorna är nu ändrade en gång till, denna gång även så kallade Dödssträckor. Detta är för att på en stafett-tävling kommer det bara vara 3 stafettdeltagare!
Det kommer nu vara en stafett Lördagen den 4/5 kl 18:20 och en samma dag kl 20:20 Detta för att fler ska kunna delta och för att antalet tävlande per stafett minskat, vi vill alltså kompensera med att sprida ut oss.
 
3 sträckor kommer det då att vara och bild på dem kommer nedan! 
 
Sträckor till lördagen
Stafett 1

Stafett 2

 
 
Lagklädsel:
Dessa lagkläder kommer vara mer fria än klubbklädseln men lite krav har vi så att de två lagen ska kunna urskiljas! Tanken vi har är att lag 1 ska ha den gula tävlingsjackan och en ljusare klädnad och lag 2 ska ha den svarta jackan och en mörkare klädnad. Detta gällande både ryttare och häst.
 
Tider för träningar varierat med andra gemesamma aktiviteter kommer veckan ha att erbjuda med presentation på lördagen och utvärdering på söndagen. Tränigstiderna kommer skifta mellan lagen så att både nattugglor och kvällströtta kan delta i träning.
 
Vi hoppas att ni tycker att planeringen av detta verkar organiserad och att ni ska vara positiva till denna idé.
 
"Några" exempel på klädsel till Lag1
"Några" exempel på klädsel till Lag2

 
Lagindelning:
 
Lag1

TindraMountainstar
AnnieSouthrock
FridaFlowerfall
EmiliaSilverwater
 
Lag2

HannaMoonbell
JamieGoldbell
RebeccaWinterbell
ClaudiaDarkstar
 
 


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback