Veckans Schema!

MoaW håller i måndagen

18:16 Denna kväll ska vi ut på en mysig och fartfylld uteritt! Kläder och utrustning efter väder samt grill är bra att ta med! Jag möter alla skogsmullar och fältvana ekipage vid MLC!

17:00 Hopplektion i RH. Hjälm och utrustning lämpad för hoppning är kraven för eftermiddagen! Jennifer håller detta.

18.15 Alla toppryttare måste ha bra koll på att hålla kroppen i form, därför är det nu dags att träna upp konditionen! Stafett UTAN häst, träningskläder på! Samlas vid MLC. Emilia håller i detta.


18:16 Eftersom att vi har tävling på lördag är det nu dagst för er första träning inför detta. Jag kommer att hjälpa er med er träning inför den stora dagen. Dressyrlektion(nybörjarkurs) i RH. Träningskläder på. MoaW håller i detta.

20:15 Uttagning inför stafetten. Hejja, hejja! Se till att ni är lediga det datum som stafetten äger rum! 4/5! Samling ML-stall. MoaW håller i detta.

18:15 Det kommer vara en ridskoleinspirerad frågesport. Efter det blir det terränghoppning och ridskoleoutfits tävling! Möte MLC! Ellen håller detta.

20:15 Gymkhana i ML, Svåra svängar, lagarbete, upp o avsittningar, runt tunnor, över bommar. Vi får se vad kvällen har att bjuda på men vi kan lova en minnesvärd stund!. Tävlingskläder på och samling i ML-stall. Emmi håller detta.

17:00 Uttagning för eftersläntare. Nu är allvaret igång! Möte ML-stall. MoaW håller i detta.

18:16 Dressyrlektion(fortsättningskurs) för dig som vill utvecka din ridning än mer innan lördag. Samling i RH, träningskläder på. MoaW håller i detta.

20:15 Hopplektion i RH, tävlingskläder på! Nu är det dags att lära sig hoppa o tävla på riktigt! Hanna håller detta.

Förmiddagen är till för att finslipa på sin ridning.
MoaW finns eventuellt tillgänglig för inbokning av träning!

18:15 Dressyrtävling i RH! Må bästa ekipage vinna denna kväll! Priset är en målning av dig och din prisvinnare till häst gjord av EmmaSouthlord!
Kvällens domare är MoaW
 
18:15 Klubbmöte över i FP-borgen, vi kommer ta upp lite om trivsel och tips, samt får ni komma med ideér för att klubben ska bli än bättre och roligare!

20:15 Lagmöte i FPC!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback